sâmbătă, 22 iunie 2013

Doar o metoda de rezolvare a conflictului transnistrean

   2 Martie 1992., 1 ianuarie 2012, si 26 spre 27 aprilie 2013, zile in care separatiistii de la Tiraspol profitind de neintelegirile si chidanelile  politice de la Chisinau au facut provocari , mutarea Dumei la Beneder chiar linga frontiera auto proclamatei republici cu Republica Moldova semnarea de Sevciuk a acelui tratat privind frontiera in care ca prin minune intra si 8 localitati ce se afla sub jurisdictia Chisinaului.
    Pe fonul acestor evenimente si enervat de aia ca clasa noastra politica parca e batuta cu leuca in cap cind cineva pune mai presus interesele de partid decit interesele nationale, cind se cere demisia unui ministru care a declarat ca tara noastra este  gata sa opuna rezistenta in cazul unei eventuale agresiuni . O sa expun aici una din metodile prin care sar putea incheia odata si pentru totdeauna conflictul Transnistrean. Din nefericire eu nu vad rezolvarea conflictului  fara violenta, deci ceia ce expun in rindurile de mai jos este doar o ideie de rezolvare cu minimum violenta. Metoda propusa de mine este urmatoarea luarea cu asalt a institutiilor de la Tiraspol, de catre detasamentele cu destinatie speciala de la Chisinau (Avem citeva asemenea detasamente si anume : M.A.I.  F.A   S.I.S ) din nefericire aceste 3 detasamente nu sunt deajuns si putem sa ne adresam Romaniei si de ce nu Ucrainei pentru  a petrece inpreuna aceasta operatiune. Deoarece transnistria este problema care blocheza integrarea europeana a ambeleor state post sovietice.
Operatiunea va fi de scurta durata si anume fiecare echipa isi va lua cite o institutie de forta  a transnistrei si o echipa va lua cu asalt duma, echipele de interventie trebuie duse din timp la fata locului si coordonat ca toate 4 echipe sa intervina instantaneu, dupa interventie  toti auto proclamatii conducatori ministri si parlamentari arestati intre timp  de la chisinau se misca armata care va avea misiunea de amentine ordinea publica pina se vor linisti spiritile civililor bolsevici .

3 comentarii:

APRECIAZA

Totalul afișărilor de pagină